maddeholm.blogg.se

En glad och livlig tjej som gillar det mesta med fordon och umgås med familj, vänner och pojkvännen.

Monday

Kategori: Dagligen

Helgen har varit bra och nu udag hpller jag på å tvättar, har vart och pantat, fixar lite hemma , har åxå fixat en grej till hunden i min bil. Eftersom jag inte har någon baklucka som han kan sitta i, så får han sitta i baksätet, och nu när det är kladdigt ute och han fäller massa hår, så har jag köpt som ett överdrag som täcker hela baksätet plus att den täcker mellanrummet mellan sätet och framstolarna. Och med det så kan han inte ramla emellan där ner på golvet om man är tvungen att göra en hastig inbromsning, köpte även en reflex-väst åt han igår :) Han blir så bortskämd med mig , hihi!

Nu väntar jag på att Anders ska komma hem och får se vad vi hittar på i eftermiddag!

Heelg ;)

Kategori: Dagligen

Idag har varit en bra dag :) åkte iväg med hunden till skidspåret så han fick springa å dra mig på skidor, hehe blev några vurpor allt!
Haha de va allafall superkul fasssst jobbigt ;)
Sen kom Anders hem från jobbet och vi tog det lugnt tills han skulle åka iväg till sin pappa tills imorgon, jag har nyss slängt i mig en kebab-sallad och kollar på gladiatorerna och sen farmen :)

Imorgon ska jag iväg med mamma , syrrans barn och några till i familjen och grilla korv och ha mysigt :) vovven ska såklart med eftersom han älskar att vara ute och springa!
Godnatt!

Solen levererar!

Kategori: Dagligen

Idag har vi tagit de lugnt bara, satt i stereon i Anders bil och sen åkte vi till ICA å handla :)
Gjort mat och fixade lite här hemma, köpte tulpaner för att få lite mer vårkänsls även inne :)
Kollar man ut så vill jag bara att snön ska försvinna nu. Man halkar ju omkull såfort man går utanför dörrn :/

Nu har hunden och jag gått en lång promenad i skoterspåret :) och nu ligger vi i soffan och slappar :)

Nails :)

Kategori: Dagligen

Idag har Ander och jag hållt på med bilen hans :) städat å damsugit och fixat framlyktan som var trasig, plus fixat så vovven kan sitta i bakluckan istället för baksätet nu :)

Sen har jag spenderat några timmar vid mitt nagel-bord och gjort naglar på en kompis och sen blev ja sugen att göra om mina egna naglar, så jag gjorde en rosa design på henne och jag gjorde svart på mig själv :)
Nu blir snart farmen på tv och sen ut och gå med vovven :)

Soliga onsdag :)

Kategori: Dagligen

Igår blev det en hemma-fixar-dag, tvättade och grejja lite här hemma och satt mig vid datorn och sökte 2 jobb! Nu känns det att man har klivit ett steg framåt iallafall, längtar till att få jobba igen istället för att vara hemma.

Sen på kvällen när Anders slutade jobbet så hämta han upp mig och vi va ut och åkte lite bil och sladda, de va sjukt halt överallt igår/inatt.

Fick nyss frukost på säng an Anders och ska vell göra ordning oss snart för att åka till bilskroten och kolla om dom har en framlykta till Anders 745'a.
Senare på dagen kommer en kompis hem hit och jag ska fixa hennes naglar :)

(mina naglar och hunden å ja)

Tvätt-tisdag

Kategori: Dagligen

Har vaknat och vart ner i källaren och stoppat i 2 maskiner, sen i med 2 till!
Vaknade av att Anders höll på städa och plocka här hemma :) det uppskattas när man ligger i sängen och tjuvkikar lite :)

Ska prova att åka till el-ljusspåret sen för jag har tagit hem mina längdskidor och pjäxor nu, haha de va säkert 6 årsedan jag åkte sist! Meningen är att jag ska ha med mig hunden i sele i spåret sen :) så han får springa!

Och igår va jag hem till mammas gamla lägenhet (där jag bodde förut). Den måste städas ur denna vecka så andra kan flytta in, och då hade mamma gjort ordning massa grejer som vi 3 syskon fick välja och ta som vi ville. Så jag fick lite vita prydnadsaker som jag tycker om , så nu har jag fått ordning en "vit hörna" här hemma :)